Blessures en klachten van onderbeen, enkel of voet

Heb je een blessure of klacht van je onderbeen, enkel of voet waardoor je belemmerd wordt in het dagelijkse leven, in het werk of in je sport? Wij begrijpen wat dat voor jou betekent. We hebben veel expertise op het gebied van blessures en klachten van het onderbeen, de enkel en voet.  

Onderbeen-, enkel- en voetklachten

Bij SMCP kun je in de regio Arnhem en Nijmegen terecht voor uitgebreid onderzoek, behandeling en revalidatie (conservatief en postoperatief) van onderbeen-, enkel- en voetklachten. Dit kunnen blessures en klachten zijn die acuut of geleidelijk zijn ontstaan. Onze zorgprofessionals van de afdeling fysiotherapie en sportgeneeskunde werken volgens de nieuwste inzichten op het gebied van onderzoek en behandeling van het onderbeen, de enkel en voet.

Wij kunnen je begeleiding bieden bij onder andere onderstaande klachten van en rondom het onderbeen, de enkel en voet: 

Onderzoek en plan van aanpak

Allereerst wordt goed in kaart gebracht wat de oorzaken en mate van ernst van de blessure of klacht is. Daarbij wordt niet alleen de locatie van de blessure of klacht beoordeeld, maar ook het functioneren van de gehele bewegingsketen wordt meegenomen in het onderzoek. Op basis van gedegen onderzoek wordt een duidelijk plan van aanpak op maat opgesteld. Dit gaat in gezamenlijk overleg. Het doel is dat je blessure of klacht zo snel mogelijk verdwijnt en dat je beter gaat bewegen, zodat de blessure of klacht niet terug komt.

Behandeling

Kijk onder behandelingen naar ons uitgebreide aanbod van behandelmogelijkheden en onze onderzoeksmogelijkheden. Zo hebben we voor mensen met langdurige achillespeesklachten en speciaal achillespeesspreekuur. Indien nodig kun je aanvullende ondersteuning krijgen met voeding- en diëtetiek, trainingsbegeleiding of personal trainingOok is het mogelijk om een videoconsult met een fysiotherapeut te hebben en wanneer je in behandeling bij ons bent een online oefenprogramma te krijgen. Onder ons team zie je wie je kan begeleiden naar herstel en welke expertise we in huis hebben. Als je direct een afspraak wilt maken, neem dan contact met ons op.

Nathalie Kleijn

Secretaresse

Afspraak maken

Meer weten?

Wil je meer weten van klachten en blessures aan de het onderbeen, enkel of voet? Of meteen een afspraak maken voor een behandeling? Neem gerust contact met ons op.

Maak kennis met enkele experts die je zouden kunnen behandelen

Niels de Jong

Fysiotherapeut

Lees meer

Peter Dijkstra

Sportfysiotherapeut

Lees meer

Jules van de Veen

Fysiotherapeut, registerpodoloog

Lees meer

Vestigingen waar klachten aan onderbeen, enkel en voet behandeld worden

Arnhem-Zuid Gelredome

Lees meer

Arnhem-Oost Sportlokaal

Lees meer

Arnhem Papendal (hoofdvestiging)

Lees meer

Arnhem Rijnstate

Lees meer

Beuningen

Lees meer

Beuningen Speijers Sport

Lees meer

Nijmegen

Lees meer

Velp

Lees meer
  • Federatie
  • VSG
  • Keurmerk fysiotherapie
  • NOC NSF
  • SCAS gecertificeerd
  • CTO Papendal
  • High Performance Partner
  • de Fysiotherapeut