Registers en beroepsverenigingen

Al onze fysiotherapeuten, bewegingswetenschappers en sportartsen zijn ingeschreven in het BIG-register (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg). De fysiotherapeuten zijn allen geregistreerd in het CKR (Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie) en de sportartsen zijn erkend door de RGS (Registratiecommissie Geneeskundig Specialisten).

Zekerheid over kwaliteit

Alle Sportartsen moeten voldoen aan de herregistratie richtlijnen van de Registratiecommissie Geneeskundig (RGS). Wie aan alle kwaliteitseisen voor behandeling, praktijkervaring, (bij)scholing en vakoverleg voldoet en werkt volgens de Koninklijke Nederlandsche Maatschappij tot bevordering der Geneeskunst KNMG-richtlijnen, mag zich in het RGS inschrijven.

Om de kwaliteit van fysiotherapie nog verder te stimuleren is het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie (CKR) in het leven geroepen door de beroepsorganisatie Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). Wie aan alle kwaliteitseisen voor behandeling, praktijkervaring, (bij)scholing en vakoverleg voldoet en werkt volgens de KNGF-richtlijnen, mag zich in het CKR inschrijven.

Beroepsverenigingen

Sport Medisch Centrum Papendal is aangesloten bij de volgende beroepsverenigingen:

Linn Willemsen

Sport- en manueel fysiotherapeute, manager fysiotherapie

Contact

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

  • PlusPraktijk
  • NOC NSF
  • SCAS gecertificeerd
  • CTO Papendal
  • High Performance Partner
  • de Fysiotherapeut