img

Fysiopol en Combipol

Werk je bij de politie en wens je hulp om veilig en gezond te werken? Wij bieden jou fysiotherapeutische en/of psychologische hulp die bij kan dragen aan een positieve gezondheid.

 • Snelle intake, geen wachttijden
 • Er is een uitgebreide multidisciplinaire samenwerking
 • Duurzame inzetbaarheid
 • Via de bedrijfsarts kan je aangemeld worden voor een behandeltraject

Aanmeldformulier fysiopol en combipol voor verwijzers

Afspraak maken Digitale zorg

Of bel voor een afspraak : 088 088 1350

img

Politie-zorgpolis

Fysiopol en Combipol zijn onderdeel van de Politie Zorgpolis. Circa 40% van de politiemedewerkers meldt zich met klachten aan houdings- en bewegingsapparaat bij de bedrijfsarts. 53% wordt geconfronteerd met fysiek geweld. We helpen jou, als politie medewerker, graag met fysieke en/of mentale belastbaarheidstraining al dan niet gecombineerd met hands-on therapie om zorg te dragen voor veilig en gezond werken. Bij elke interventie kan een arbeidstraining plaats vinden welke kan bestaan uit een werkplekonderzoek (op locatie), werkplektraining en overleg met de leidinggevende/bedrijfsarts.

Meer informatie

img

Wat kan je verwachten?

We bieden fysiotherapie (fysiopol) en fysiotherapie in combinatie met psychologie (combipol). Het fysieke traject duurt 6 of 12 weken en heeft als doel te zorgen voor een betere fysieke conditie met optimale inzetbaarheid. De inzet van de psychologie mag altijd uit 5 sessies bestaan en kan zorgen voor een optimale mentale inzetbaarheid.  Indien nodig mag dit maximaal uit 16 sessies bestaan. Dit traject duurt 6 of 12 weken en heeft als doel te zorgen voor een betere fysieke en mentale conditie met optimale inzetbaarheid. Tevens helpen wij je graag in training naar specifieke politie fitheidstesten (op locatie) al dan niet in samenwerking met Fit@NP. Behandeling is mogelijk op onze vestigingen in Arnhem (Papendal, Velp/Elst) en Nijmegen.

Of je nu wel of geen sporter bent, bij Sport Medisch Centrum Papendal krijgt iedereen toegang tot onze topsportservice. Klik op de button hieronder voor meer informatie over onze beste (sport) zorg voor de politie.

Meer informatie

img

Partners

SMCP heeft voor Fysiopol en Combipol twee partners: de Jong en Vitaal – Centrum voor fysiotherapie in Hardinxveld-Giessendam en Verheul & Weerman Gezondheidsmanagement in Nieuw-Vennep. Net als SMCP hebben de partners ruim 20 jaar ervaring met interventies voor de politie en zijn zij op de hoogte van de specifieke omstandigheden waaronder de diverse politiefunctionarissen hun functie uitoefenen.

Margreet Dijkshoorn

Accountmanager & Doktersassistente

Contact

Meer weten?

We vertellen je graag meer over onze pakketten en tarieven.

Aanspreekpunt voor medisch inhoudelijk overleg

Francoise van Dijk-van den Bosch

Manueel therapeute, arbeidsfysiotherapeute

Lees meer

Vestigingen waar je behandeld kunt worden

Arnhem Papendal (hoofdvestiging)

Lees meer

Arnhem-Oost Sportlokaal

Lees meer

Arnhem-Zuid Gelredome

Lees meer

Beuningen

Lees meer

Beuningen Speijers Sport

Lees meer

Elst Rijnstate

Lees meer

Nijmegen

Lees meer
 • thuiswinkelwaarborg
 • Federatie
 • VSG
 • Keurmerk fysiotherapie
 • NOC NSF
 • SCAS gecertificeerd
 • CTO Papendal
 • High Performance Partner
 • de Fysiotherapeut