img

Vestiging Het Sportlokaal

Fysiotherapie Arnhem-Oost 

Velperweg 27
6824 BC Arnhem

T 088 – 088 1350
E fysio@smcp.nl

Neem contact met ons op voor de actuele openingstijden van deze vestiging via 088 – 088 1350

Vestiging & route

Expertise op de vestiging Fysiotherapie Arnhem-Oost

Fysiotherapie voor iedereen in de vestiging Fysiotherapie Arnhem-Oost

Onze fysiotherapeuten van Fysiotherapie Arnhem-Oost zijn gespecialiseerd op het gebied van houding en bewegen. Zij behandelen mensen die in het dagelijkse leven of in hun sport belemmerd worden bij het bewegen. We hebben veel expertise in huis die beschikbaar is voor iedereen in Arnhem-Oost, van jong tot oud! Of je nu een fanatiek sporter bent of 50+ en niet aan sport doet. Of je nu last hebt van artrose, lage rugpijn, een frozen shoulder of een sportblessure: bij ons is iedereen welkom!

De fysiotherapeut

De fysiotherapeut behandelt patiënten individueel of in groepen. Hij gaat samen met je aan het werk om zo snel en zo goed mogelijk resultaat te behalen. Een behandeling start met een intake en het stellen van een diagnose. Daarna volgt een plan van aanpak om de klachten te verhelpen en in de toekomst te voorkomen.

Behandelplan

Bij het opstellen van een behandelplan kijkt de fysiotherapeut samen met jou naar je wensen, je lichamelijke situatie en jouw mogelijkheden. De behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit oefentherapie, dry needling, manuele therapie en/of medical taping. De behandeling en oefeningen van de fysio zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk weer optimaal kunt bewegen. Ook voor preventief advies en behandeling kan je terecht bij de fysiotherapeut van de vestiging Fysiotherapie Arnhem-Oost.

Tarieven en vergoedingen

Afhankelijk van de verwijzing en de aard van de klacht wordt fysiotherapie vergoed uit je aanvullende zorgverzekering en/of basisverzekering. Sport Medisch Centrum Papendal heeft met veel verzekeraars een overeenkomst afgesloten. Als wij geen overeenkomst met je zorgverzekeraar hebben of je bent niet of onvoldoende aanvullend verzekerd, dan zijn de kosten voor je eigen rekening. Check voor de zekerheid altijd met je eigen zorgverzekeraar wat er vergoed wordt in jouw specifieke situatie.

Onze experts op de vestiging Fysiotherapie Arnhem-Oost

Floortje Gierman

Sportfysiotherapeute

Lees meer

Jeroen Marks

Fysiotherapeut

Lees meer

Jo-ann de Deugd

Fysiotherapeute

Lees meer

Andere vestigingen van SMCP

Arnhem Papendal (hoofdvestiging)

Lees meer

Arnhem-Noord Gulden Hart

Lees meer

Arnhem Rijnstate

Lees meer

Velp

Lees meer

Arnhem-Zuid Gelredome

Lees meer

Nijmegen

Lees meer

Beuningen

Lees meer

Beuningen Speijers Sport

Lees meer
  • PlusPraktijk
  • NOC NSF
  • SCAS gecertificeerd
  • CTO Papendal
  • High Performance Partner
  • de Fysiotherapeut