Voor topsporters

Papendal is hét terrein van de topsport in Nederland. Wie er rondloopt, waant zich al snel in een Olympisch dorp door het grote aantal aanwezige topsporters in oranje trainingspak met Team NL op hun rug.

Medische zorg aan topsporters

Sport Medisch Centrum Papendal speelt een belangrijke rol in het leveren van zorg aan de topsporters die op Papendal trainen. Zo is er een samenwerking met het TeamNL centrum Papendal. Binnen dit centrum vallen diverse sportbonden waar onze zorgprofessionals paramedische en medische ondersteuning bieden.

Ook als je een topsporter bent die niet onder TeamNL centrum Papendal valt of niet op Papendal traint, kun je uitstekend bij ons terecht.

Kennis en expertise op topsportniveau

Onze specialisten van de afdelingen fysiotherapie, sportgeneeskunde en sportcardiologie beschikken over kennis en expertise op topsportniveau. We werken volgens de nieuwste inzichten en hebben jarenlange ervaring in het vak. Onze missie is mensen in beweging te houden.

Klachten en blessure bij topsport

We helpen je bij vrijwel alle klachten en blessures die je in het dagelijkse leven of in je sport ervaart. Ook als je moet herstellen van een fysiek trauma of na een operatie, kun je bij ons terecht. Wij bieden sportmedische zorg voor topsporters in de vorm van diverse behandelingen om jouw klacht of blessure op te lossen.

Tarieven en vergoedingen

Doorgaans vallen onze behandelingen grotendeels in het basispakket van je zorgverzekering, waardoor je vaak niet eens een factuur ziet. Anders geldt dat voor verplichte sportkeuringen. Klik hier voor een compleet overzicht van onze tarieven en vergoedingen.

Everlien van Wakeren

Secretaresse

Afspraak maken

Meer weten?

Beate Dejaco

Sportfysiotherapeute, manueel therapeute, projectmedewerker Kennis- en Innovatiecentrum, intern coach

Lees meer

Britt Dorrestein

Manueel therapeute

Lees meer

dr. Marsha Tijssen

Fysiotherapeute, manager Kennis- en Innovatiecentrum

Lees meer

Apeldoorn

Lees meer

Arnhem Papendal (hoofdvestiging)

Lees meer

Arnhem Rijnstate

Lees meer

Arnhem-Oost Sportlokaal

Lees meer

Arnhem-Zuid Gelredome

Lees meer

Beuningen

Lees meer

Beuningen Speijers Sport

Lees meer

Elst Rijnstate

Lees meer

Nijmegen

Lees meer

Zevenaar Rijnstate

Lees meer
  • thuiswinkelwaarborg
  • Federatie
  • VSG
  • Keurmerk fysiotherapie
  • NOC NSF
  • SCAS gecertificeerd
  • CTO Papendal
  • High Performance Partner
  • de Fysiotherapeut