Sport Medisch Centrum Papendal is er voor iedereen

Of je nu wel of geen sporter bent, het Sport Medisch Centrum Papendal in Arnhem en Nijmegen is er voor iedereen. Ons team zorgprofessionals biedt jou de beste behandeling, zodat je uiteindelijk weer zorgeloos kunt bewegen. Je bent van harte welkom op het sportmedisch centrum, of je nu je behandeling start of op zoek bent naar een second opinion.

Niet alleen voor topsporters

We helpen je bij vrijwel alle klachten en blessures die je in het dagelijkse leven of in je sport ervaart. Ook als je moet herstellen van een fysiek trauma of na een operatie, kun je bij ons terecht. Wij bieden diverse behandelingen om jouw klacht of blessure op te lossen. We behandelen iedereen: van mensen die in het dagelijks leven last hebben van bijvoorbeeld een tennisarm of hamstringblessure tot topsporters uit het Olympisch Team die snel fit moeten zijn voor een volgende topprestatie.

Kennis en expertise

Onze specialisten van de afdelingen fysiotherapie, sportgeneeskunde en sportcardiologie beschikken over kennis en expertise op topsportniveau. We werken volgens de nieuwste inzichten en hebben jarenlange ervaring in het vak. Onze missie is mensen in beweging te houden.

Tarieven en vergoedingen

Doorgaans vallen onze behandelingen grotendeels in het basispakket van je zorgverzekering, waardoor je vaak niet eens een factuur ziet. Anders geldt dat voor verplichte sportkeuringen. Klik hier voor een compleet overzicht van onze tarieven en vergoedingen.

Meer vestigingen dan Papendal

Anders dan de naam doet vermoeden, zijn we gevestigd in meer plaatsen dan op Papendal alleen. In de regio Arnhem-Nijmegen-Apeldoorn hebben we 10 vestigingen. Zo zijn je behandelingen dicht bij huis. Klik hier voor een overzicht van alle vestigingen.

Meer weten of direct een afspraak maken?

Wil jij ook van je klacht of blessure af, maak dan meteen een afspraak. Samen kijken we wat de beste aanpak is en starten we een behandelplan met één van onze specialisten. Mocht je twijfelen of het Sport Medisch Centrum Papendal iets voor jou is, neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Contact opnemen

  • thuiswinkelwaarborg
  • Federatie
  • VSG
  • Keurmerk fysiotherapie
  • NOC NSF
  • SCAS gecertificeerd
  • CTO Papendal
  • High Performance Partner
  • de Fysiotherapeut