img

Over ons

Welkom bij Sport Medisch Centrum Papendal

Wij vinden dat topsportzorg voor iedereen toegankelijk moet zijn. Met een intern en extern netwerk van specialisten zorgen wij ervoor dat ook niet-sporters en recreatieve sporters zo snel mogelijk weer fit zijn. En dat doen we al bijna 50 jaar met succes!

Wie wij zijn

 

img

Voor iedereen toegankelijk

Kennis en expertise op topsportniveau

Sport Medisch Centrum Papendal werkt vaak met professionele sporters en sportteams. Ervaar zelf ook de kennisbeleving en service die topsporters bij ons ondergaan. Of je een recreatieve sporter bent of zelfs nog nooit gesport hebt. Bij Sport Medisch Centrum Papendal behandelen wij jou als topsporter.

Voor wie

img

Dus ook voor jou

Elk persoon en lichaam is anders. We beginnen daarom bij jou. Op basis van je blessure, doelstellingen en eventuele keuringsresultaten geven onze specialisten een advies op maat. Met als resultaat een persoonlijk revalidatieprogramma of een trainings- en leefstijladvies. Zo realiseren we optimaal herstel met het kleinste risico op herhaling van klachten. Jouw fitheid is namelijk onze zorg.

Dit bieden we aan

img

Vergoedingen

Voor alle diensten geldt meestal een gehele of gedeeltelijke vergoeding gebaseerd op de polisvoorwaarden van jouw zorgverzekering. Wij adviseren jouw verzekeraar te raadplegen om je persoonlijke situatie te beoordelen.

Tarieven en vergoedingen

  • PlusPraktijk
  • NOC NSF
  • SCAS gecertificeerd
  • CTO Papendal
  • High Performance Partner
  • de Fysiotherapeut