Medische fitness

Ben je bij Sport Medisch Centrum Papendal onder behandeling geweest en wil je onbeperkt gebruik blijven maken van onze faciliteiten om te sporten? Dat is mogelijk met een abonnement op medische fitness. Je kunt gebruik maken van de meest avanceerde apparatuur en oefenmaterialen in een inspirerende omgeving in een van onze vestigingen in Arnhem en Nijmegen. Onze zorgprofessionals zijn altijd in de buurt voor het geval je een vraag hebt of als je een afspraak wilt maken voor bijvoorbeeld fysiotherapie, sportmassage of een sportmedische keuring.

Persoonlijk oefenprogramma

Als je bij een van onze fysiotherapeuten in behandeling bent geweest, zal deze zorgen dat je een oefenprogramma krijgt dat je zelfstandig kunt uitvoeren in de medische fitness. Deze fysiotherapeut blijft jouw aanspreekpunt. Je kunt altijd een afspraak met je fysiotherapeut maken voor controle van de oefeningen of het aanpassen van het schema. Dit wordt dan als een zitting fysiotherapie gerekend.

Openingstijden

Kijk onder openingstijden wanneer je medische fitness kunt doen in een van onze vestigingen in Arnhem of Nijmegen. Op onze dependances gelden afwijkende openingstijden. Vraag dit na als je op één van de andere vestigingen wilt komen.

Let op: tussen 09.00-10.00 uur en 16.00-18.00 uur is het vaak erg druk op de locaties. Als je in alle rust wilt trainen zonder op toestellen te hoeven wachten, probeer dan deze tijden te vermijden.

Abonnement

Voor meer informatie of het afsluiten van een abonnement op medische fitness neem dan contact met ons op of vraag dit na bij één van onze fysiotherapeuten waarbij je onder behandeling bent.

Tarieven en vergoedingen

De kosten van medische fitness bedragen 38,75 euro per maand en gebruik is onbeperkt. De duur van het abonnement is minimaal 3 maanden en de opzegtermijn is 1 maand. Sommige zorgverzekeraars vergoeden medische fitness deels of volledig. Vraag dit na bij je zorgverzekeraar. Als je een vergoeding krijgt, kun je de nota indienen bij je zorgverzekeraar.

Nathalie Kleijn

Secretaresse

Afspraak maken

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op als je een vraag hebt over medische fitness. Wij staan je graag te woord. Of begin meteen en maak de eerste afspraak.

Onze vestigingen waar je terecht kunt voor medische fitness

Arnhem Papendal (hoofdvestiging)

Lees meer

Nijmegen

Lees meer
  • Federatie
  • VSG
  • Keurmerk fysiotherapie
  • NOC NSF
  • SCAS gecertificeerd
  • CTO Papendal
  • High Performance Partner
  • de Fysiotherapeut