Minder bil pijn

Wist jij dat SMCP ook een zelfzorgproduct voor bilklachten heeft?

Steeds meer mensen zoeken op het internet voor hulp bij blessures en klachten. Als je ergens last van hebt, wil je natuurlijk snel weten wat het is en wat je eraan kan doen. Het liefste comfortabel vanuit huis zonder dat je helemaal naar een fysiotherapeut of arts hoeft te reizen. Echter hoe weet je of de informatie die je vindt op jou van toepassing is en of het kwalitatief goede informatie is?

Wij, van Sport Medisch Centrum Papendal (SMCP), helpen je hierbij met onze digitale zelfzorgproducten. Daarom bieden we ‘Los zelf je bilklachten op’ aan!

Heb je last van bilklachten en wil je weten wat het kan zijn en wat je hieraan kan doen, wacht dan niet langer en ontdek hoe ons digitale zelfzorgproduct jou kan helpen. Dit product is ideaal voor mensen die niet gelijk naar de fysiotherapeut of huisarts willen gaan, maar eerst zelf aan de slag willen gaan met inzichten, oefeningen en adviezen. Met dit product word je stapsgewijs op weg geholpen op momenten die jou passen.

In een digitale leeromgeving wordt in verschillende modules en lessen uitgebreid beschreven en verteld wat je klachten inhouden, hoe je ermee moet omgaan en welke oefeningen je moet doen om van je klachten af te komen. Zo heb je toegang tot de topsportservice van SMCP zonder helemaal naar onze vestigingen in de regio Arnhem-Nijmegen te hoeven reizen.

Je kunt dit product eenvoudig bekijken en aanschaffen via onze webshop. En mocht het niet lukken om van je klachten af te komen en heb je alsnog extra ondersteuning nodig? Klik dan hier voor een afspraak op één van onze vestigingen of koop het adviesgesprek via video met een fysiotherapeut van Sport Medisch Centrum Papendal (SMCP). In dit adviesgesprek krijg je uitgebreid advies en begeleiding. Let op: het adviesgesprek via video wordt niet vergoed door je zorgverzekeraar, ook niet als je een aanvullende verzekering hebt met dekking voor fysiotherapie. De factuur van het adviesgesprek kun je daarom niet indienen bij je verzekeraar.

Direct je bilklachten zelf oplossen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze ontwikkelingen.

Je inschrijving is niet gelukt, probeer het opnieuw
Je inschrijving is gelukt
  • thuiswinkelwaarborg
  • Federatie
  • VSG
  • Keurmerk fysiotherapie
  • NOC NSF
  • SCAS gecertificeerd
  • CTO Papendal
  • High Performance Partner
  • de Fysiotherapeut