Home » Winkel » Digitale zorg » Los zelf je bilklachten op
Aanbieding!

Los zelf je bilklachten op

(1 klantbeoordeling)

 19,95

Heb jij last van hardnekkige bilklachten in je dagelijkse bezigheden zoals werk of sport? Heb je al van alles geprobeerd om er van af te komen? Heb je geen zin om naar de fysiotherapeut of huisarts te gaan, omdat je graag zelf je klachten wilt oplossen? Ontdek dan in dit digitale zelfzorgproduct wat je moet doen om spoedig van je klachten af te komen. Zo kun je weer genieten van een pijnvrij leven.

 • Inclusief video’s van meer dan 30 oefeningen
Direct afrekenen met

Een uniek digitaal zelfproduct waarmee je zelf in staat bent je bilklachten op te lossen

Bilklachten kunnen erg hinderlijk zijn in je dagelijkse functioneren. Toch hoef je niet onnodig lang door te lopen met pijnlijke bilklachten. Door het toepassen van de juiste handelingen word jij weer de baas over je bilklachten.

In dit digitale product wordt het voor jou duidelijk wat bilklachten precies zijn. Je krijgt een groot aanbod van oefeningen waarmee je je klachten vermindert of zelfs helemaal doet verdwijnen. Daarnaast krijg je meerdere adviezen over (werk)houding en beweging.

Wanneer is dit product geschikt voor mij

Dit digitale zelfzorgproduct is bedoeld voor mensen met pijnklachten gerelateerd aan spieren in de bilregio. Bilklachten zijn tegenwoordig één van de meest voorkomende klachten die goed te verhelpen zijn wanneer je de juiste stappen onderneemt. De klachten kunnen aanwezig zijn tijdens het zitten, staan en bewegen. Zowel in het dagelijkse leven als tijdens het sporten kun je er hinder van ondervinden. Soms stralen de klachten uit naar het been. Je krijgt handvatten in hoe je het beste kunt omgaan met deze klachten zonder dat je direct naar een fysiotherapeut hoeft te gaan.

Een gerichte behandeling leidt tot het gewenste resultaat

Door het toepassen van de oefeningen en adviezen in dit digitale zelfzorgproduct ervaar je snel ontspanning van de spieren in de bilregio. Zitten, lopen, staan en sporten worden daardoor weer plezierige activiteiten. Omdat ieder mens uniek is, moet je ervaren welke oefeningen en adviezen voor jou het beste uitpakken. De oefeningen zijn thuis makkelijk uit te voeren en je hebt niet tot nauwelijks aanvullende materialen nodig. Mocht je er niet uit komen, dan kun je altijd nog ervoor kiezen om een videoconsult met één van onze fysiotherapeuten in te plannen. Wij vinden het belangrijk dat jij de beste zorg krijgt.

In 90 minuten digitale zelfzorg leer je het volgende

 • Anatomie van de bilregio
 • Wat bilklachten precies zijn
 • Hoe bilklachten ontstaan
 • Oefeningen waarmee je je bilklachten verhelpt
 • Houdings- en beweegadviezen

 

Digitale zelfzorg van Sport Medisch Centrum Papendal

Dit digitale zelfzorgproduct is zorgvuldig ontwikkeld door onze senior fysiotherapeuten en sportartsen ondersteund vanuit onderzoek. In ons sportmedisch centrum zien we veelvuldig sporters en niet-sporters met klachten in de bilregio. Onze succeservaringen, kennis en vaardigheden hebben we gebundeld in dit zelfzorgproduct. Wij vinden dat iedereen toegang moet hebben tot onze expertise en topsportservice.

Kunnen we helpen?

Neem gerust contact met ons op. Bereikbaar van ma -vr van 9:00 tot 17:00 uur

088 088 1300

Veel gestelde vragen

Hier vind je veel gestelde vragen over dit producten. Staat jouw vraag er niet tussen? Schroom dan niet contact met ons op te nemen.

Heb je behalve bilklachten ook pijn in de lies, uitstraling naar de voet, tintelingen in de voet, plots opvallend gewichtsverlies en/of andere klachten in toenemende mate? Neem dan eerst contact op met je huisarts voor nader onderzoek.

Ook is wordt het afgeraden om dit product af te nemen wanneer je jonger dan 18 jaar bent.

Vooralsnog vergoedt de zorgverzekeraar dit digitale product niet. Dat betekent dat de kosten voor eigen rekening zijn.

Als je nu in behandeling bent bij een fysiotherapeut deel dan met hem of haar je overweging om dit zelfzorgproduct aan de slag te gaan. Je fysiotherapeut kan je hier eventueel in ondersteunen. Als je al in behandeling bent geweest voor dezelfde klachten, maar niet de gewenste vooruitgang hebt geboekt, dan kan dit zelfzorgproduct zeker een aanvulling zijn.

Vaak samen gekocht

Het digitale zelfproduct ‘los zelf je bilklachten op’ wordt vaak in combinatie met ‘Videoconsult met een fysiotherapeut’ afgenomen. De ervaring leert dan men het fijn vindt om de oefeningen en adviezen samen met een fysiotherapeut online te bespreken.

Los zelf je bilklachten op

(1)
+
 59,95
Toevoegen aan winkelwagen
 • Federatie
 • VSG
 • Keurmerk fysiotherapie
 • NOC NSF
 • SCAS gecertificeerd
 • CTO Papendal
 • High Performance Partner
 • de Fysiotherapeut