Home » Winkel » Digitale zorg » Vraag het de fysiotherapeut

Vraag het de fysiotherapeut

 39,95Euro

Inclusief BTW

Heb jij klachten rondom beweging en houding en wil je snel advies hoe je je klachten vermindert? Binnen 24 uur (op werkdagen) heb je een adviesgesprek via video met één van onze topfysiotherapeuten. Ook jij wordt geholpen met de kennis en adviezen waar topsporters bij ons gebruik van maken. Het maakt niet uit of wel je wel of geen sporter bent. Iedereen kan bij ons terecht voor de juiste weg naar herstel.

 • Via beveiligde videoverbinding live contact met een topfysiotherapeut
 • Inclusief mogelijkheid voor gratis gebruik van oefeningen-app
 • Binnen 24 uur ingepland (op werkdagen)

Let op: dit adviesgesprek is voor eigen rekening en de factuur kan niet ingediend worden bij de zorgverzekeraar.

Direct afrekenen met

Vraag het de fysiotherapeut

 39,95 Euro

Hulp en ondersteuning bij herstel van je klachten met een adviesgesprek via video

Steeds meer mensen zoeken op het internet naar een oplossing voor hun klachten van het spier-skeletstelsel (waaronder spieren, pezen, gewrichten, kapsels, banden en botten). Toch vind je op het internet vaak niet de juiste informatie of is er zelfs tegenstrijdige informatie. Dat roept vaak alleen maar meer vragen op. Een adviesgesprek via video met een fysiotherapeut lost dit probleem op. In het gesprek kun jij al je vragen stellen. Een ervaren fysiotherapeut zal je adviezen geven die gericht zijn op jouw klachtenbeeld en situatie.

Wanneer is het adviesgesprek via video geschikt voor jou?

Heb je klachten van het spier-skeletstelsel bij bepaalde activiteiten en weet je niet precies hoe je daar het beste mee moet omgaan? Of wil je gewoon goede adviezen voor een zo spoedig mogelijk herstel?

Als je niet direct naar een fysiotherapeut of je huisarts wilt of kunt gaan vanwege je klachten, dan is een adviesgesprek via video met een ervaren fysiotherapeut de ideale oplossing. Mocht de fysiotherapeut tijdens het gesprek vermoeden dat de klachten niet gerelateerd zijn aan het spier-skeletstelsel of hierover twijfelen, dan zal je geadviseerd worden contact op te nemen met je huisarts.

Uitgebreid advies en meer om je klachten te verhelpen

Onze ervaren fysiotherapeut brengt samen met jou door het stellen van vragen jouw klachten goed in kaart. Daarmee kan de fysiotherapeut jou gerichte adviezen geven over welke stappen je moet zetten op weg naar herstel. Zo krijg je advies over welke beweegvormen, hoeveel, hoe zwaar en hoe vaak je moet oefenen om je herstel juist te bevorderen. Eventueel geeft de fysiotherapeut je oefeningen mee die je op elk gewenst moment in een app (van Physitrack) kunt bekijken.

In het adviesgesprek via video krijg je

 • Duidelijkheid over wat jouw klachten betekenen
 • Een prognose van je herstel
 • Hersteladviezen op maat
 • Een actieplan voor herstel
 • Oefeningen indien nodig en gewenst

Wist je dat SMCP ook oefenmaterialen en hulpmiddelen van Podobrace aanbiedt?

Hoe het werkt

Stap 1: reken af in onze webwinkel

Je rekent ‘Vraag het de fysiotherapeut’ af nadat je het toegevoegd hebt aan je winkelwagen in de webwinkel.

Stap 2: plan je afspraak online in

Je ontvangt na het afrekenen direct een e-mail met bevestiging van je bestelling en een link om je afspraak te online plannen. Klik op de link en kies inschrijven. Plan je afspraak in bij een fysiotherapeut op een beschikbare datum en tijd. Heb je deze mail niet ontvangen, kijk dan eerst voor de zekerheid in je spam alvorens telefonisch contact met ons op te nemen.

Stap 3: ontvang de uitnodiging van je afspraak

Nadat je afspraak is gepland, krijg je van de fysiotherapeut binnen enkele dagen voor de afspraak een e-mail met uitnodiging en instructies voor het adviesgesprek via video.

Stap 4: het adviesgesprek

Het adviesgesprek van 25 minuten vindt plaats in een beveiligde videoverbinding (Physitrack). Zorg dat je een goede internetverbinding en goed werkende webcam en microfoon hebt.

Een vervolgafspraak?

Wil je na het eerste adviesgesprek graag een vervolgafspraak? Geen probleem. Samen met de fysiotherapeut plan je een nieuwe afspraak in. De vervolgafspraak kan opnieuw via video of in één van onze vestigingen. Een vervolgafspraak via video bedraagt 45 euro. Een vervolgafspraak in één van onze vestigingen kan vergoed worden door de zorgverzekeraar indien je aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie.

Meest gestelde vragen

Hier vind je de meest gestelde vragen over dit product. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Woon je niet in Nederland of België? Geen probleem. Stuur ons een e-mail naar klantenservice@smcp.nl, waarin je aangeeft welk product je wilt kopen en je naam en adres. Wij sturen vervolgens een factuur met betaalinstructies voor bankoverschrijving. Na ontvangst van jouw betaling krijg je direct toegang tot het product.

Nee, dit adviesgesprek wordt niet vergoed door je zorgverzekeraar. Ook niet als je een aanvullende verzekering hebt met vergoeding voor fysiotherapie. Dien de factuur van dit consult daarom niet in bij je zorgverzekeraar.

Is in jouw geval sprake van één of meerdere van de onderstaande tekenen of situaties?

 1. Acuut trauma, bijvoorbeeld door een ongeval
 2. Constante pijn die niet of neemt in rust of bij verandering van houding en beweging.
 3. Al langer bestaande onverklaarbare koorts
 4. Recent onverklaarbaar gewichtsverlies (meer dan 5 kg per maand)
 5. Nachtelijke pijn
 6. Kanker in de voorgeschiedenis
 7. Algemeen onwelbevinden
 8. Uitgebreide symptomen van het zenuwstelsel, zoals tintelingen, doofheid en krachtsverlies

Neem dan eerst contact op met je huisarts voor nader onderzoek.

Wanneer je reeds in behandeling bent bij een fysiotherapeut staat het je altijd vrij om een second opinion te vragen. Ons dringende advies is om dit wel te overleggen met je behandelend fysiotherapeut. Dit geldt ook wanneer je voor andere klachten dan waarvoor je nu in behandeling bent.

 

Onze fysiotherapeuten handelen naar beste weten en kunnen. We kunnen echter geen garantie bieden dat de adviezen en oefeningen die wij voorschrijven tot het gewenste resultaat leiden. Jouw gezondheid blijft te allen tijde je eigen verantwoordelijkheid.

De fysiotherapeut kan bij toename van je klachten met jou bekijken waarom de klachten mogelijk verergerd zijn en het herstel samen met jou alsnog in goede banen te leiden.

Digitale fysiotherapie van Sport Medisch Centrum Papendal

Dit digitale zorgproduct is zorgvuldig ontwikkeld door onze fysiotherapeuten. In ons sportmedisch centrum zien we veelvuldig sporters en niet-sporters met zeer uiteenlopende klachten van het spier-skeletstelsel. Wij vinden dat iedereen toegang moet hebben tot onze expertise en topsportservice. Lees hieronder de ervaringen van onze klanten die een adviesgesprek via video met één van onze fysiotherapeuten hebben gehad.

Kunnen we helpen?

Neem gerust contact met ons op. Bereikbaar van maandag t/m vrijdag
van 8:30 tot 16:30.

klantenservice@smcp.nl
 • thuiswinkelwaarborg
 • Federatie
 • VSG
 • Keurmerk fysiotherapie
 • NOC NSF
 • SCAS gecertificeerd
 • CTO Papendal
 • High Performance Partner
 • de Fysiotherapeut