Minder bil pijn

SMCP lanceert eerste digitale zelfzorgproduct ‘Los zelf je bilklachten op’.

Steeds meer mensen zoeken op het internet voor hulp bij blessures en klachten. Als je ergens last van hebt, wil je natuurlijk snel weten wat het is en wat je eraan kan doen. Het liefste comfortabel vanuit huis zonder dat je helemaal naar een fysiotherapeut of arts hoeft te reizen. Echter hoe weet je of de informatie die je vindt op jou van toepassing is en of het kwalitatief goede informatie is?

Sport Medisch Centrum Papendal (SMCP) helpt je hierbij met digitale zelfzorgproducten die door onze experts zijn samengesteld. Vandaag lanceren wij de eerste, genaamd: ‘Los zelf je bilklachten op’.

Heb je last van bilklachten en wil je weten wat het kan zijn en wat je hieraan kan doen, wacht dan niet langer en ontdek hoe ons digitale zelfzorgproduct jou kan helpen. Dit product is ideaal voor mensen die niet gelijk naar de fysiotherapeut of huisarts willen gaan, maar eerst zelf aan de slag willen gaan met inzichten, oefeningen en adviezen. Met dit product word je stapsgewijs op weg geholpen op momenten die jou passen.

In een digitale leeromgeving wordt in verschillende modules en lessen uitgebreid beschreven en verteld wat je klachten inhouden, hoe je ermee moet omgaan en welke oefeningen je moet doen om van je klachten af te komen. Zo heb je toegang tot de topsportservice van SMCP zonder helemaal naar onze vestigingen in de regio Arnhem-Nijmegen te hoeven reizen.

Je kunt dit product eenvoudig bekijken en aanschaffen via onze webshop. En mocht het niet lukken om van je klachten af te komen en heb je alsnog extra ondersteuning nodig? Dan kun je onze begeleiding krijgen via een adviesgesprek via video met één van onze topfysiotherapeuten.

Houd onze website en socials in de gaten, want SMCP zal de komende tijd meer digitale zelfzorgproducten gaan lanceren. Dit alles onder het motto ‘Topsportservice voor iedereen!’.

 

Disclaimer: heb je twijfel over je klachten of wil je weten of dit product echt bij je past lees dan goed onze meest gestelde vragen. Hierin wordt aangegeven voor wie het product is en wanneer het verstandig is je direct bij je huisarts te melden!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze ontwikkelingen.

Je inschrijving is niet gelukt, probeer het opnieuw
Je inschrijving is gelukt
  • thuiswinkelwaarborg
  • Federatie
  • VSG
  • Keurmerk fysiotherapie
  • NOC NSF
  • SCAS gecertificeerd
  • CTO Papendal
  • High Performance Partner
  • de Fysiotherapeut