Fysiotherapie na amputatie

Wist je dat het Sport Medisch Centrum Papendal (SMCP) ook fysiotherapie aanbiedt na een amputatie?

Op onze locatie in Nijmegen, gevestigd naast de Sint Maartenskliniek en OIM Orthopedie, werken onze fysiotherapeuten nauw samen met de orthopedische adviseurs van OIM Orthopedie. Voor mensen die weer actief willen gaan bewegen is er OIM Aktief.

Deze samenwerking is opgestart voor patiënten die na hun revalidatie traject nog beperkingen ervaren in hun dagelijks leven. SMCP en OIM orthopedie bieden een vervolgtraject. Samen met jouw fysiotherapeut kun je jouw angsten overwinnen, je lichamelijke belastbaarheid vergroten en het vertrouwen in je lichaam terugwinnen door haalbare beweegdoelen te stellen.

Wil je meer bewegen? Dan is Sport Medisch Centrum Papendal er voor jou. Door de snelle schakeling tussen jouw prothesemaker en de fysiotherapeut kan jij jouw gewenste doelen behalen en eventueel werken aan nieuwe uitdagingen!

Orthopedisch Instrumentmaker Marco Ketelaars “Deze samenwerking is erg prettig vanwege het snelle schakelen tussen fysiotherapeut en instrumentmaker. Als een bepaalde aanpassing aan de prothese nodig is wordt dit op korte termijn gerealiseerd zodat de behandeling bij de fysiotherapeut niet stil komt te liggen. In mijn ogen is deze samenwerking met SMCP geschikt voor iedere prothesegebruiker die zijn/haar kwaliteit van lopen wil verbeteren, ongeacht leeftijd en activiteitenniveau.

Ben jij of ken jij iemand met een prothese die hulp nodig heeft? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Kijk ook op www.smcp.nl en www.oim.nl/prothese voor meer informatie.

Wat kunnen wij voor je doen?

Heb jij last van een blessure? Of wil je hulp bij het fitter  worden? Neem dan contact met ons op. Met een verwijzing van de huisarts of specialist kun je bij een sportarts of sportcardioloog terecht. Onze (sport)fysiotherapeuten zijn ook zonder verwijzing toegankelijk. Zij kunnen je helpen met je herstel. Woon je niet in de buurt? Vraag dan een adviesgesprek met een fysiotherapeut via video aan.

Maak nu een afspraak

Adviesgesprek via video met een fysiotherapeut van Sport Medisch Centrum Papendal

Wil je graag hulp en ondersteuning op afstand bij het verhelpen van jouw klacht of blessure? In een adviesgesprek via video met een fysiotherapeut van Sport Medisch Centrum Papendal (SMCP) krijg je uitgebreid advies en begeleiding. De fysiotherapeut van SMCP beantwoordt in het gesprek al jouw vragen. Ook krijg je advies over hoe je zo spoedig mogelijk kunt herstellen, eventueel ondersteund met oefeningen via onze PhysiApp. Het maakt niet uit waar in Nederland je woont. Bij SMCP vinden wij het belangrijk dat iedereen gebruik kan maken van onze topsportservice. Let op: het adviesgesprek via video wordt niet vergoed door je zorgverzekeraar, ook niet als je een aanvullende verzekering hebt met dekking voor fysiotherapie. De factuur van het adviesgesprek kun je daarom niet indienen bij je verzekeraar.

Adviesgesprek via video

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze ontwikkelingen.

Je inschrijving is niet gelukt, probeer het opnieuw
Je inschrijving is gelukt
  • thuiswinkelwaarborg
  • Federatie
  • VSG
  • Keurmerk fysiotherapie
  • NOC NSF
  • SCAS gecertificeerd
  • CTO Papendal
  • High Performance Partner
  • de Fysiotherapeut