Tarieven en vergoedingen aanvullende begeleiding

Vergoeding aanvullende begeleiding

Uiteraard wil je weten of je aanvullende begeleiding bij Sport Medisch Centrum Papendal vergoed wordt als je hieraan begint.

Verwijzing door huisarts of specialist

Om toegang te krijgen tot de diensten die onder aanvullende begeleiding vallen, is geen verwijzing van de huisarts of medisch specialist nodig. Maar soms hangt de mate van vergoeding door de zorgverzekeraar daar wel vanaf. Neem daarvoor contact op met je eigen zorgverzekeraar.

Raadpleeg je eigen verzekeraar

Wil je zeker weten wat door jouw verzekeraar wordt vergoed? In eerste instantie kan je dat vinden op het polisblad van je eigen verzekeraar. Een aantal diensten van aanvullende begeleiding wordt door de verzekeraar (deels) vergoed. Om verrassingen te voorkomen raden we je aan bij je eigen verzekeraar na te gaan in hoeverre je verzekerd bent en welke behandelingen inclusief zijn.

Ook is het raadzaam om de vergoeding van specifieke behandelingen na te vragen zoals bijvoorbeeld die van de diëtist, pilates, sportmassage, core stability, personal training en die van de podoloog Papendal.

Tarieven aanvullende begeleiding

Als aanvullende begeleiding niet of gedeeltelijk wordt vergoed worden door je verzekeraar, is het goed te weten wat de tarieven zijn. Hieronder vind je het overzicht van de tarieven per 1-1-2023 van diverse diensten die onder begeleiding op maat vallen.

Personal training

Intake Personal training Personal (duo) training
Inhoud 1 uur uitgebreid gesprek, testen en opzet/start trainingsprogramma 1 op 1 (1 uur) 2 op 1 (1 uur; je dient zelf je partner mee te nemen)
Kosten € 51,00 € 51,00 € 32,00  p.p.

Voor de personal training is een abonnement voor het (onbeperkt) gebruik van de trainingszaal verplicht (€ 43,00 per maand).

 

VSO Voet- en loopanalyse

Inhoud consult Een fysiotherapeutische dienst (screening, intake en onderzoek) €76,-. Vervolgcontroles na een halfjaar €33,-.
Prijs van een paar individuele (sport)zolen € 190,-
Dit is inclusief benodigde controles en aanpassingen binnen een half jaar na aanschaf. Hier kunt u eventuele zoolvergoeding controleren.
Achmea Achmea erkent de VSO-sportsteunzool. De Achmea Topsportpolis kent zelfs een vergoeding van € 300,- voor VSO-sportsteunzolen. Voor andere pakketten, klik hier.

 

Sportmassage

30 minuten sportmassage € 36,00
10-rittenkaart (persoonsgebonden; 10 x 30 minuten) € 324,00

 

Medische Fitness

Kosten maandabonnement € 43,00

 

Pilates

6-maandenabonnement € 52,00 (per maand)

 

Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW. Wijzigingen voorbehouden.

  • thuiswinkelwaarborg
  • Federatie
  • VSG
  • Keurmerk fysiotherapie
  • NOC NSF
  • SCAS gecertificeerd
  • CTO Papendal
  • High Performance Partner
  • de Fysiotherapeut