img

Expertise, kennis en wetenschap

Met een multidisciplinair behandelcentrum en een Kennis- en Innovatiecentrum beschikt Sport Medisch Centrum Papendal over grote expertise. Regelmatig dragen wij bij aan de ontwikkeling van de wetenschap door promotieonderzoeken, lezingen en symposia. Wij werken hierbij samen met diverse kennispartners en adviseurs.

img

Kennis- en Innovatiecetrum

Naast een multidisciplinair behandelcentrum beschikt SMCP over een Kennis- en Innovatiecentrum. Met het Kennis- en Innovatiecentrum wil SMCP zich, naast een toonaangevend behandelcentrum, ook positioneren als een professionele en ambitieuze (top)sportmedische kennispartner voor bijvoorbeeld ziekenhuizen, onderzoekers en medische faculteiten.

Lees verder

img

Behandelcentrum

In ons multidisciplinair behandelcentrum bieden wij uiteenlopende zorg die wordt aangeboden door onder andere sportartsen, fysiotherapeuten, sportcardiologen, diëtisten en bewegingswetenschappers. Een team dat garant staat voor een integrale totaalaanpak. Samen houden wij mensen in beweging.

Fysiotherapie

Sportgeneeskunde

Sportcardiologie

Aanvullende begeleiding 

Wetenschap

Het Kennis en Innovatiecentrum houdt zich onder andere bezig met wetenschappelijk onderzoek, vakkennis verzamelen en kennisoverdracht via symposia en lezingen. Daarnaast draagt het Kennis- en Innovatiecentrum bij aan innovatie van de zorg die SMCP levert. Met als doel het verbeteren van onderzoek en behandeling van onze patiënten.

Lees verder

Kennispartners en samenwerkingsverbanden

Sport Medisch Centrum Papendal heeft diverse kennispartners waarmee wordt samengewerkt

Bekijk

img

Registers en beroepsverenigingen

Al onze fysiotherapeuten, bewegingswetenschappers en sportartsen zijn ingeschreven in het BIG-register (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg). De fysiotherapeuten zijn allen geregistreerd in het CKR (Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie) en de sportartsen in het SGRC (Kwaliteitsregister van de beroepsgroepen).

Lees verder

Externe adviseurs

Het kenniscentrum van Sport Medisch Centrum Papendal wordt ondersteund door een drietal externe adviseurs.

Lees verder

Handige links

Sport Medisch Centrum Papendal helpt je graag verder op weg. Daarom hebben wij een pagina voor je samengesteld met handige links naar aanvullende informatie.

Bekijk

  • thuiswinkelwaarborg
  • Federatie
  • VSG
  • Keurmerk fysiotherapie
  • NOC NSF
  • SCAS gecertificeerd
  • CTO Papendal
  • High Performance Partner
  • de Fysiotherapeut