img

Klantverhalen

‘Alles om iedereen in beweging te houden’

Sport Medisch Centrum Papendal is hét sportmedisch centrum van Nederland waar iedereen terecht kan als het gaat om gezond bewegen en sporten. Bij SMCP kun je als particulier werken aan je herstel van blessures of klachten, gewoon fitter worden of revalideren na een (hart) operatie. Ook kun je je uitgebreid laten testen op je gezondheid van beweging en inspanning. Lees hieronder de verhalen van mensen die bij SMCP onder behandeling zijn (geweest).

Irene Verhoeven, accountant

“In mijn drukke leven als moeder en accountant, maak ik altijd tijd voor sport. Om gezond te blijven en voor het sociale aspect.”

Hans Spaans, triatleet en hartpatiënt

“Sport heeft altijd deel van mijn leven uitgemaakt. ik kan niet zonder, ook niet na mijn hartoperatie.”

Harry van den Heuvel, opzichter in de bouw

“Ik heb altijd genoeg kracht gehad om mijn zware werk naar behoren kunnen doen maar nu laat mijn lichaam mij in de steek.”

Maarten de Bruin, eigenaar internetbureau

“Ondernemen en sporten zijn mijn passie en uitlaatklep. Het is voor mij belangrijk dat ik vitaal en fysiek fit blijf, zodat ik op een hoog niveau kan blijven functioneren.”

Bert de Jongh, zweefvlieger

“Zweefvliegen is een hobby die veel van je lichaam vraagt en is niet zonder gevaren. Een verplichte keuring vind ik daarom logisch. Wat ik zo mooi vind aan het zweefvliegen is het vrije gevoel daar boven in de lucht.”

Jaap de Vries, HR Manager bij een grote organisatie

“Het is belangrijk dat onze organisatie oog heeft voor de gezondheid van onze medewerkers. Juist MT-leden zijn extra kwetsbaar omdat zij altijd maar doorgaan.”

Jasper Witze, chefkok en eigenaar van 3 horecazaken

‘Dienstverlening leveren in de horeca en dat dagelijks op het hoogste niveau vraagt veel energie, ook van mijn medewerkers. Vitaliteit is dan essentieel.’

Sergio Herman, topkok

“Horeca op het hoogste niveau is topsport. Het dagelijkse werkt vergt veel energie, ook van mijn medewerkers. Fit zijn is van essentieel belang!”

Annemiek van Vleuten, meervoudig kampioen wielrennen

“SMCP levert superservice. Ik heb een zeer professioneel revalidatietraject gehad. Mede dankzij het goede contact tussen de fysiotherapeuten en artsen in het ziekenhuis en het goede tijdsschema is mijn revalidatie uitstekend verlopen.”

  • PlusPraktijk
  • NOC NSF
  • SCAS gecertificeerd
  • CTO Papendal
  • High Performance Partner
  • de Fysiotherapeut