img

Klantverhalen

‘Topsportservice voor iedereen’

Sport Medisch Centrum Papendal is hét sportmedisch centrum van Nederland waar iedereen terecht kan als het gaat om gezond bewegen en sporten. Bij SMCP kun je als particulier werken aan je herstel van blessures of klachten, gewoon fitter worden of revalideren na een (hart) operatie. Ook kun je je uitgebreid laten testen op je gezondheid van beweging en inspanning. Lees hieronder de verhalen van mensen die bij SMCP onder behandeling zijn (geweest).

Annemiek van Vleuten, meervoudig kampioen wielrennen

“SMCP levert superservice. Ik heb een zeer professioneel revalidatietraject gehad. Mede dankzij het goede contact tussen de fysiotherapeuten en artsen in het ziekenhuis en het goede tijdsschema is mijn revalidatie uitstekend verlopen.”

Robert Loeff, verkeersvlieger & triatleet

“Het leven is als fietsen. Om je balans te houden moet je blijven bewegen”

Jan Slagmolen, zelfstandig ondernemer

“Als zelfstandig ondernemer ben ik redelijk flexibel om mijn eigen tijd in te delen en daardoor kan ik tijd reserveren voor mijn sportactiviteiten”

Richard van Benthem, lean engineer en coach

“Gelukkig heeft mijn fysiotherapeut mij verder begeleid via videoconsulten en met het online toesturen van oefeningen. Hierdoor kon ik thuis blijven werken aan mijn herstel.”

Irene Verhoeven, accountant

“In mijn drukke leven als moeder en accountant, maak ik altijd tijd voor sport. Om gezond te blijven en voor het sociale aspect.”

Hans Spaans, triatleet en hartpatiënt

“Sport heeft altijd deel van mijn leven uitgemaakt. ik kan niet zonder, ook niet na mijn hartoperatie.”

Harry van den Heuvel, opzichter in de bouw

“Ik heb altijd genoeg kracht gehad om mijn zware werk naar behoren kunnen doen maar nu laat mijn lichaam mij in de steek.”

Maarten de Bruin, eigenaar internetbureau

“Ondernemen en sporten zijn mijn passie en uitlaatklep. Het is voor mij belangrijk dat ik vitaal en fysiek fit blijf, zodat ik op een hoog niveau kan blijven functioneren.”

Jaap de Vries, HR Manager bij een grote organisatie

“Het is belangrijk dat onze organisatie oog heeft voor de gezondheid van onze medewerkers. Juist MT-leden zijn extra kwetsbaar omdat zij altijd maar doorgaan.”

Frans Minderhoud, manager met pensioen

“Ik had vertrouwen in haar behandelmethode en na zeven sessies en daarnaast trouw thuis oefenen kon ik weer zonder problemen lopen en niet geheel onbelangrijk: weer veel golfen!”

Rogier Jansen, zelfstandig ondernemer

“Dankzij goede begeleiding van verschillende experts heb ik een programma gekregen waar ik echt weer mee vooruit kan.”

Sergio Herman, topkok

“Horeca op het hoogste niveau is topsport. Het dagelijkse werkt vergt veel energie, ook van mijn medewerkers. Fit zijn is van essentieel belang!”

Jacqueline, zzp-er en keeper in lokale hockey team

“Het leven begint na de veertig, zeggen ze. Nou, dat geldt niet als je last hebt van een frozen shoulder! Dan worden de meest simpele dingen, waarvan je je niet realiseerde dat je ze zo vaak doet, opeens onmogelijk.”

Karolien Redeker, data-analist

“Aanpassingen in mijn werkhouding samen met oefeningen hebben er voor gezorgd dat ik geen last meer heb van mijn nek en schouders.”

  • thuiswinkelwaarborg
  • Federatie
  • VSG
  • Keurmerk fysiotherapie
  • NOC NSF
  • SCAS gecertificeerd
  • CTO Papendal
  • High Performance Partner
  • de Fysiotherapeut