Home » Winkel » Digitale zorg » Los zelf je klachten onder de voet op
Aanbieding!

Los zelf je klachten onder de voet op

 19,95

Inclusief BTW

Heb jij last van hardnekkige klachten onder je voet of hak tijdens het staan, wandelen of sporten? Wil je graag zelf je klachten oplossen zonder naar de fysiotherapeut of huisarts te gaan? Ontdek in dit digitale zelfzorgproduct wat je moet doen om spoedig en onder eigen verantwoordelijkheid van je klachten af te komen. Zo kun je weer genieten van een pijnvrij leven.

 • Inclusief video’s van meer dan 25 oefeningen
 • Na bestelling direct toegang tot de digitale leeromgeving
 • Zorgvuldig ontwikkeld door onze zorgprofessionals
Direct afrekenen met

Direct aan de slag op weg naar herstel met dit digitale zelfzorgproduct

Pijn onder je voet of hak kan erg hinderlijk zijn in je dagelijkse functioneren. Toch hoef je niet onnodig lang door te lopen met pijnlijke voeten. Door het toepassen van de juiste handelingen (onder eigen verantwoordelijkheid) word jij weer de baas over je voet- of hakklachten. Je kunt nu direct je klachten onder de voet aanpakken op weg naar herstel.

Wanneer dit product geschikt is voor jou

Dit digitale zelfzorgproduct is bedoeld voor mensen met pijnklachten onder de voet of hak. De klachten kunnen aanwezig zijn tijdens het staan, wandelen of sporten. Soms stralen de klachten uit over groot deel van de voetzool. Dit kan wijzen op irritatie van de peesplaat onder de voet, ook wel fasciitis plantaris genoemd. Bij hielspoorachtige klachten bevinden de klachten zich juist heel lokaal en precies in het midden van de hak. Pijnklachten onder de voet en hak zijn te verhelpen wanneer je de juiste stappen onderneemt. Je krijgt handvatten in hoe je het beste kunt omgaan met deze klachten zonder dat je direct naar een fysiotherapeut hoeft te gaan.

Een gerichte aanpak leidt tot het gewenste resultaat

Door het toepassen van de oefeningen en adviezen in dit digitale zelfzorgproduct krijg je meer controle over je klachten onder je voet of hak. Staan, wandelen en sporten worden daardoor weer plezierige activiteiten. Omdat ieder mens uniek is, moet je ervaren welke oefeningen en adviezen voor jou het beste uitpakken. De oefeningen zijn thuis makkelijk uit te voeren en je hebt niet tot nauwelijks aanvullende materialen nodig. Mocht je er niet uit komen, dan kun je altijd nog ervoor kiezen om een adviesgesprek via video met één van onze fysiotherapeuten in te plannen. Wij vinden het belangrijk dat jij de beste zorg krijgt.

In 90 minuten digitale zelfzorg leer je het volgende

 • Anatomie van de voetregio
 • Wat de klachten onder je voet en hak precies zijn
 • Hoe klachten onder je voet en hak ontstaan
 • Oefeningen waarmee je je klachten onder je voet en hak verhelpt
 • Algemene houdings-, beweeg- en belastingadviezen
 • Advies in schoeisel en steunzolen
 • Opbouwend wandel- en hardloopschema
 • Hoe anderen hun klachten onder de voet zelf met succes hebben opgelost

 

Uitgebreide inhoud in een overzichtelijke digitale leeromgeving

In dit digitale zelfzorgproduct wordt het voor jou duidelijk wat pijn onder je voet of hak precies is. Je krijgt een groot aanbod van oefeningen waarmee je aan de slag kunt gaan om je voetklachten aan te pakken. Daarnaast krijg je meerdere adviezen over houding, beweging, belasting en schoeisel.

Met zorg samengesteld

Dit digitale zelfzorgproduct is zorgvuldig ontwikkeld door onze senior fysiotherapeuten, sportartsen en podotherapeut ondersteund vanuit onderzoek. In ons sportmedisch centrum zien we veelvuldig sporters en niet-sporters met voet- en hakklachten. Onze succeservaringen, kennis en vaardigheden hebben we gebundeld in dit zelfzorgproduct. Wij vinden dat iedereen toegang moet hebben tot onze expertise en topsportservice.

Meest gestelde vragen

Hier vind je de meest gestelde vragen over dit product. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Je schaft dit product eenvoudig aan door het toe te voegen aan de winkelwagen, je contactgegevens in te vullen  en vervolgens af te rekenen met iDEAL. Daarna krijg je een e-mail met inloggegevens, zodat je direct toegang hebt tot de digitale leeromgeving van dit product.

Je hebt vanaf aankoop 3 maanden toegang tot dit digitale zelfzorgproduct.

Is behalve je klacht onder je voet ook sprake van één of meerdere van de onderstaande tekenen of situaties?

 1. Pijn is constant aanwezig en neemt niet toe of af bij beweging
 2. Niet fit voelen en/of koorts
 3. Nachtelijke pijn
 4. Plots onverklaarbaar gewichtsverlies
 5. Kanker in voorgeschiedenis
 6. Tintelingen, doofheid en/of krachtsverlies van het been of voet
 7. Onvermogen om je voet te belasten (vier stappen lopen zonder hulp)
 8. Er sprake is geweest van een val of ander ongeval
 9. Er is sprake van diabetes, jicht of doorbloedingsstoornissen

Neem dan eerst contact op met je huisarts voor nader onderzoek.

Ook wordt het afgeraden om dit product af te nemen wanneer je jonger dan 18 jaar bent.

Vooralsnog vergoedt de zorgverzekeraar dit digitale product niet. Dat betekent dat de kosten voor eigen rekening zijn.

Als je nu in behandeling bent bij een fysiotherapeut deel dan met hem of haar je overweging om dit zelfzorgproduct aan de slag te gaan. Je fysiotherapeut kan je hier eventueel in ondersteunen. Als je al in behandeling bent geweest voor dezelfde klachten, maar niet de gewenste vooruitgang hebt geboekt, dan kan dit zelfzorgproduct zeker een aanvulling zijn.

We willen je erop wijzen dat het zelfstandig uitvoeren van de oefeningen en toepassen van de adviezen, zoals aangegeven in dit product, geheel op eigen risico is.

Wanneer je klachten toenemen ondanks het toepassen van de adviezen en oefeningen in dit product, dan raden we je sterk aan om een adviesgesprek via video met één van onze fysiotherapeuten in te plannen. De fysiotherapeut kan met jou bekijken waarom de klachten mogelijk verergerd zijn en het herstel samen met jou alsnog in goede banen te leiden.

Controleer altijd eerst of de e-mail met inloggegevens van de digitale leeromgeving in je spamfolder is beland.

Het kan helaas voorkomen dat je na de bestelling geen e-mail hebt ontvangen met inloggegevens. Wanneer je binnen 1 uur na je bestelling geen e-mail hebt ontvangen, verzoeken we je contact op te nemen met ons via klantenservice@smcp.nl.

Vaak samen gekocht

Combineer nu met extra begeleiding via video door één van onze topfysiotherapeuten. Zo haal je het maximale uit ‘Los zelf je klachten onder de voet op’.

Los zelf je klachten onder de voet op

+
Kunnen we helpen?

Neem gerust contact met ons op. Bereikbaar van maandag t/m vrijdag
van 8:30 tot 16:30.

klantenservice@smcp.nl
 • thuiswinkelwaarborg
 • Federatie
 • VSG
 • Keurmerk fysiotherapie
 • NOC NSF
 • SCAS gecertificeerd
 • CTO Papendal
 • High Performance Partner
 • de Fysiotherapeut