Achillespeesklachten komen veel voor, bij recreatieve sporters, topsporters maar ook bij niet-sporters. Pijn, stijfheid en overige klachten kunnen de sportbeoefening maar ook dagelijkse activiteiten langdurig belemmeren.

Een goede diagnose, behandelplan en revalidatie is van belang. SMCP is gestart met een speciaal spreekuur voor achillespeesklachten waarbij de kennis en kunde van sportarts en fysio-/manueel therapeut wordt gebundeld.

Voor wie?
Het spreekuur is voor alle patiënten met korte of langdurende klachten van of rondom de achillespees. 

Werkwijze
echoachillesU wordt binnen één consult onderzocht door een sportarts en een fysio-/manueeltherapeut, die ieder afzonderlijk hun onderzoek doen en zo gezamenlijk komen tot een behandelplan. De sportarts heeft de mogelijkheid om met een echo de status van de achillespees te bekijken. 

U krijgt een advies over de prognose van de blessure, welke bevindingen uit het onderzoek van belang zijn, en hoe het revalidatietraject eruit kan zien. 
Het consult neemt gemiddeld 90 minuten in beslag. 

Afspraak maken?
U kunt het contactformulier invullen onder de button "Afspraak maken", wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Maar u kunt uiteraard ook zelf contact opnemen met het secretariaat
via 088-088 1300