#Repost @sharon.runs ・・・ It’s a monster! Inspanningstest … … Vandaag voor het eerst een inspanningstest gedaan @smcpapendal Eerlijk gezegd zag ik er een beetje tegen op, maar het viel heel erg mee. We waren gestart met 7km/u en gingen iedere minuut 0.5km/u sneller. Na de 14km/u🐆 hield ik het voor gezien. Het resultaat was heel verrassend voor mij En dan met name met mijn VO2max scoorde ik ‘uitstekend’😎 … … Max hr: 181 VO2max: 45 Aerobe drempel: 9.5km/u Anaerobe drempel: 11km/u … … Op basis van de uitslag kan worden gezegd dat ik ‘aanleg’ heb voor de middellange afstand (10/15km). De sportarts‍⚕️ verwacht dat ik de 10km met gemak onder de 50 minuten⏱ kan lopen. Ook sluit hij niet uit dat ik onder de 45 minuten kan️ Afgelopen weken was ik zoekende naar focus Een afstand om mij op te gaan richten Die zoektocht is voorbij. Na de Bridge to Bridge en de Dam tot Damloop ga ik mij focussen op de 10km. Op naar die 50 minuten en misschien wel meer🤸‍♀️ … … #hardlopen #ikloophard #hardlopenisleuk #inspanningstest #running #laufen #correr #i12run2 #run4world #papendal #runtillyoudrop #keeponmoving #furtherfasterstronger #newgoals #runninggoals #instarun #instarunner #vo2max #fitgirl #womenshealthnl #beyondexpectations #runforlife #beatyesterday #love2run #runstoppable #shareeverystep #wewhorun #runnersworldnl #teamhardlopen

  • Federatie
  • VSG
  • Keurmerk fysiotherapie
  • NOC NSF
  • SCAS gecertificeerd
  • CTO Papendal
  • High Performance Partner
  • de Fysiotherapeut