Hallo, ik ben Prashant en ik ben sportarts op de locatie Nijmegen (Sint Maartenskliniek) en soms in Arnhem (hoofdlocatie). Ik werk nu sinds 2016 op Papendal en daarvoor als sportarts op de Sint Maartenskliniek in Nijmegen. Naast mijn werk op Papendal ben ik ook bondsarts bij de Taekwondobond Nederland. Als Sportduikerarts en divemaster zie ik regelmatig mensen voor een duikkeuring. In mijn vrije tijd deed ik aan taekwondo maar nu ik wat ouder ben, zijn mijn belangrijkste sporten hardlopen en klimmen (indoor en outdoor). Verder ben ik allround muzikant (toetsen, drums en gitaar) en speel ik in 2 bands. Ook patiënten met muziekgerelateerde klachten van het bewegingsapparaat kunnen bij mij terecht. . . . #smcpapendal #smcp #nijmegen #arnhem #sportgeneeskunde #sportarts #taekwando #duiksport

  • Federatie
  • VSG
  • Keurmerk fysiotherapie
  • NOC NSF
  • SCAS gecertificeerd
  • CTO Papendal
  • High Performance Partner
  • de Fysiotherapeut