Of je nu amateur- of professioneel danser bent, bij SMCP kun je terecht met al je vragen over blessures die mogelijk door het dansen zijn ontstaan. We zien niet alleen veel enkel- en voetblessures maar ook de rest van het lichaam heeft het flink te voorduren bij de belasting die dansen met zich meebrengt.

Bij ons vind je de kennis en expertise die je kan helpen weer helemaal topfit te worden (en te blijven). Sportfysiotherapeute en manueel therapeute Inge van Amerongen, tevens afgestudeerd dansdocente aan Dansacademie ArtEZ, is al jaren als fysiotherapeute direct betrokken bij diverse dansopleidingen zoals ArtEZ en MBO Dans Rijn Ijssel
Inge en onze andere collega's begeleiden jou optimaal bij het herstel van je blessure. En als het nodig is vindt er overleg plaats met de sportarts want de afdelingen fysiotherapie en sportgeneeskunde werken zeer nauw met elkaar samen. 

Afspraak maken?
Je kunt het contactformulier invullen onder de button "Afspraak maken", wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Maar je kunt natuurlijk ook meteen zelf even bellen met secretariaat fysiotherapie via 088-088 1350.

NCPA

SMCP is founding partner of the
National Centre Performing Arts