Onze fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in het houdings- en bewegingsapparaat en kunnen u helpen om klachten te behandelen en in de toekomst te voorkomen. We hebben veel expertise in huis die beschikbaar is voor iedereen van jong tot oud! Of u nu een fanatiek sporter bent of 50+ en last heeft van artrose: bij ons is iedereen welkom! 

Kwaliteit

Onze fysiotherapeuten zijn allen geregistreerd in het Centraal Kwaliteitsregister van de beroepsvereniging en hebben bovendien een master op het gebied van Sportfysiotherapie en/of Orthopedische Manuele therapie.

U kunt direct, dus zonder verwijzing, een afspraak maken. Is dit het geval dan zal de fysiotherapeut altijd eerst een screening doen, om te bepalen of uw klachten in aanmerking komen voor fysiotherapie.

Vergoedingen

Wilt u weten of uw behandelingen fysiotherapie worden vergoed? Kijk dan goed de polis van uw zorgverzekering na. Of kijk op vergoedingen fysiotherapie per zorgverzekeraar.

SMCP heeft met bijna alle verzekeraars een overeenkomst afgesloten. Indien SMCP geen overeenkomst heeft met uw zorgverzekeraar of indien u niet of onvoldoende aanvullend verzekerd bent (en bv. geen aanspraak kunt maken op vergoeding van diverse prestaties fysiotherapie), klik dan op de button hieronder voor een overzicht van de kosten.