Sportmassage voor iedereen! De sportmassage bij SMCP is bedoeld voor zowel sporters als niet-sporters. Sportmassage is een wat intensievere manier van masseren, waarbij het verminderen van verstijvingen/verhardingen in spieren herstellend, maar zeker ook preventief kunnen werken. Zo kan massage helpen in de voorbereiding op een volgende training of wedstrijd, of helpen bij het herstel na operatie.
Daarnaast is “sport”massage ook effectief in alledaagse situaties.

Veel mensen hebben last van hun nek en schouders door b.v. een intensieve werkhouding. Het langdurig werken met de armen voor het lichaam in een (bijna) statische houding, geeft veelal een stijf of pijnlijk gevoel rondom het nek- schoudergebied. Zitten achter de computer, landurig lezen (met het hoofd naar beneden), onbewust met opgetrokken schouders staan, kunnen hiervan de oorzaken zijn.

Door de massage kunnen de doorbloeding en afvoer van afvalstoffen uit de spieren verbeteren en kan het lichaam zelf beter gaan herstellen. Het gevolg is dat spieren en vaak gewrichten ook weer soepeler worden en beter gaan functioneren.

Afspraak maken?
Klik op de button of neem telefonisch contact op met ons secretariaat: 088 088-1350

 

 

© Foto: Inge Gerritsen