Een goede voeding is de basis voor een goede gezondheid en het leveren van lichamelijke prestaties. Anja van Geel is (sport)diëtiste en geeft u voedingsadviezen op maat. Ook verzorgt zij lezingen of workshops over (sport'voedingsonderwerpen. Eén dag per week heeft zij een spreekuur op SMC Papendal.
Ook binnen het bedrijfsleven is er (terecht) steeds meer aandacht voor gezonde voeding in combinatie met bewegen. Denk hierbij aan de 'gezonde kantine'; ook op dit punt kan Anja van Geel uw bedrijf adviseren.

Sinds 1990 is Anja van Geel actief in de begeleiding van een groot aantal sporters waaronder ook veel topsporters. Zij maakt deel uit van de Expertgroep Voeding van NOC*NSF en heeft een groot aantal Olympische sporters begeleid in aanloop naar Athene en Beijing.

U kunt een afspraak maken via ons secretariaat door direct te bellen, of het contactformulier in te zenden. Klik kan op 'afspraak maken'.

Kosten 2016
Vanuit de basisverzekering wordt 3 uur dieetadvisering vergoed. Als uw zorgverzekeraar geen contract heeft afgesloten met de zorgverlener is het mogelijk dat de vergoeding lager is. Voor deze vergoeding geldt het eigen risico. Indien u een aanvullende verzekering heeft afgesloten bij uw zorgverzekeraar heeft u mogelijk recht op meer uren dieetadvisering.
Voor een vergoeding vanuit een aanvullende verzekering geldt geen eigen risico.
De meeste zorgverzekeraars vragen om een verwijzing van huisarts of specialist. Breng deze verwijzing dan mee naar uw eerste afspraak met de diëtiste.

Voor verder informatie over Anja van Geel verwijzen wij u naar haar website: www.anjavangeel.nl