Personal Training is één van onze diensten die helemaal op u worden afgestemd. Als u het moeilijk  vindt om in uw eentje weer fit te worden dan kan onze Personal Trainer Lilian van der Krift een goede steun in de rug zijn. Of het nu gaat om algemene fitheid, het doortrainen na fysiotherapeutische behandeling of specifieke fitheid voor een (recreatieve) sportactiviteit; de Personal Trainer maakt met u samen een plan van aanpak en een individueel trainingsprogramma.

U kunt individueel of met 2 personen optimaal worden begeleid in onze oefenruimte.

Deze functionele trainingen zijn geschikt voor mensen die d.m.v. persoonlijke begeleiding hun eigen doel willen halen. U krijgt maximale aandacht en het programma wordt elke training afhankelijk van uw niveau bijgesteld.

Doelgroepen:

  • van jong tot oud
  • mensen met weinig sportervaring, die meer willen gaan bewegen 
  • mensen die na een fysiotherapeutisch traject willen doortrainen / bewegen
  • mensen met lichte blessures /beperkingen  (rug, nek/schouders, knieën, etc)
  • recreatieve sporters N.B. voor (top)sporters met een concreet sportief doel voor ogen is er de (uitgebreidere) mogelijkheid van Trainingsbegeleiding op maat

De Personal Trainingen vinden alleen plaats op afspraak. Ook is het mogelijk om gedeeltelijk zelfstandig en gedeeltelijk met Personal Trainer te trainen ( bijvoorbeeld 1 per week zonder en 1 x per week met trainer). U kunt hierover met de Personal Trainer afspraken maken.